Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sır Ölüm: 5. Kattan Düşen Genç Kızdan Acı Haber!

Elazığ’da 5 katlı bir binanın son katındaki balkondan şüpheli bir şekilde aşağı düşen 17 yaşındaki genç kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Siyaha bürünen mahallede polis ekipleri olayın arkasındaki gizemi çözmek için geniş çaplı inceleme başlattı.

Elazığ’da 5 katlı bir binanın son katındaki balkondan şüpheli bir

Balkondan düşerek ağır yaralandı

Olay, dün akşam saatlerinde Elazığ merkez Kültür Mahallesi Şehit Çavuş Hakkı Demir Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki Elif Bal, henüz bilinmeyen bir nedenle yaşadığı apartmanın 5. katındaki balkondan beton zemine düştü. Genç kızın düştüğünü gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Ağır yaralanan Elif Bal, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hızlıca Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak talihsiz genç kız, doktorların yoğun çabasına ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşam mücadelesini kaybetti.

Elif Bal’ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla hastane morguna kaldırıldı. Olayın kaza mı, intihar mı yoksa bir itme sonucu mu meydana geldiğini belirlemek üzere başlatılan çok yönlü soruşturma devam ediyor.>>>İHA