DÖRT FARKLI İŞ YERİNİN KAMERASI SANİYE SANİYE İNCELENDİ
Olay, Şuhut ilçe merkezinde bulunan Yeni Camii’nde meydana geldi. Camide namaz kılan vatandaşların şarj aleti ve powerbank gibi elektronik eşyalarının çalındığı ihbarını alan Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vakit kaybetmeden harekete geçti. Cami çevresindeki ve kaçış güzergahındaki 4 farklı iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini saatlerce inceleyen asayiş ekipleri, şüphelinin kimliğini tespit etmeyi başardı.
ÇALINAN ELEKTRONİK MALZEMELER EVİNDEN ÇIKTI
Kamera analizlerinin ardından düğmeye basan polis ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği kesinleşen M.K.’nin adresine operasyon düzenledi. Şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda camiden çalınan tüm elektronik malzemeler eksiksiz şekilde ele geçirildi.
MAĞDUR VATANDAŞLARA EŞYALARI TESLİM EDİLDİ
Polis ekipleri tarafından el konulan elektronik malzemeler, camide mağdur olan sahiplerine teşhis ettirilerek teslim edildi. Kutsal mekanda hırsızlık yaparak pes dedirten şüpheli M.K.’nin ise emniyetteki sorgusunun ve adli işlemlerinin devam ettiği bildirildi.>>>İHA
