Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarlada vurulan genç kadının gizemli ölümü! Kaza mı, Cinayet mi?

Mersin’in Tarsus ilçesinde sabah saatlerinde gizemini koruyan, feci ve sarsıcı bir ölüm olayı meydana geldi. Tarım arazisinde günlük işleriyle uğraştığı sırada bir anda kanlar içinde yerde kalan genç bir kadının hikayesi, ardında pek çok cevapsız soru işareti bıraktı. Silah sesinin nereden geldiği henüz belirlenemeyen olayda, karın bölgesine isabet eden kurşunla ağır yaralanan genç kadın yaşam mücadelesini kaybetti.

Mersin’in Tarsus ilçesinde sabah saatlerinde gizemini koruyan, feci ve sarsıcı

Egemen mahallesindeki tarlada aniden kurşunların hedefi oldu

Yürekleri dağlayan gizemli olay, Tarsus ilçesine bağlı kırsal Egemen Mahallesi’nde bulunan bir tarlada yaşandı. Edinilen iddialara ve ilk bilgilere göre; 24 yaşındaki Rana Süleyman, tarladan topladığı kuru otları temizlemek amacıyla ateşe verip yaktığı sırada bir anda acı içinde yere yığıldı. Çevredekilerin çığlıklar üzerine koşarak yanına gittiği talihsiz kadının, karın bölgesinden ateşli silahla ağır şekilde yaralandığı fark edildi.

Tarsus devlet hastanesine kaldırıldı ancak acı haber tez geldi

Genç kadının kanlar içinde kaldığını gören tarla çalışanları ve yakınları, büyük bir panik ve dehşet içerisinde durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine jet hızıyla jandarma ve tam donanımlı sağlık ekipleri yönlendirildi. Ağır yaralı durumdaki Rana Süleyman, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi’ne acil koduyla kaldırıldı. Ancak acil serviste doktorların gösterdiği yoğun çabaya ve yapılan tüm kritik tıbbi müdahalelere rağmen 24 yaşındaki Rana kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

Yorgun mermi mi yoksa infaz mı gizem otopsi raporuyla çözülecek

Genç yaşta hayata veda eden Rana Süleyman’ın kesin ölüm nedeni ve vücuduna isabet eden kurşunun hangi silahtan, ne şekilde çıktığı yapılacak olan detaylı otopsi işlemlerinin ardından netlik kazanacak. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri, olayın kazaen ateş alan bir “yorgun mermi” mi yoksa hedef gözeterek gerçekleştirilen bir cinayet mi olduğunu aydınlatmak için bölgede boş kovan araması yaparak çok yönlü bir soruşturma başlattı. >>>İHA