Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurdunuseven, Hıdırellez Coşkusuna Ortak Oldu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Av. İbrahim Yurdunuseven, İhsaniye ilçesine bağlı Üçlerkayası Köyü’nde bu yıl beşincisi düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenlikleri’ne katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Av.

“Biz Her Zaman Vatandaşlarımızla İç İçeyiz”

Baharın müjdecisi olarak kabul edilen Hıdırellez coşkuyla kutlanırken, şenliklerde renkli görüntüler yaşandı. Bölge halkının sevincine Milletvekili Yurdunuseven de ortak oldu. AK Parti İhsaniye İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe ve teşkilat mensuplarıyla birlikte etkinlik alanını ziyaret eden Yurdunuseven, vatandaşlarla sohbet ederek şenlik programına katıldı.

Şenlik alanındaki etkinlikleri ilgiyle takip eden Yurdunuseven, Hıdırellez’in birlik, beraberlik ve dayanışma kültürünü yaşatan önemli değerlerden biri olduğunu ifade etti. Türk örf ve adetlerinin yaşatılmasına katkı sağlayan organizasyonların önemine dikkat çeken Yurdunuseven, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Programda konuşan Yurdunuseven, hemşehrilerinin sevinçte de hüzünde de her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Baharın müjdecisi, birlik ve beraberliğimizin en güzel simgelerinden biri olan Hıdırellez’de; doğanın yeniden canlandığı, yeşilin umutla buluştuğu bu güzel atmosferi vatandaşlarımızla birlikte paylaştık. Yazın da kışın da hemşehrilerimizle iç içe olmaya devam ediyoruz” dedi.

Yurdunuseven, gelenek ve kültürü yaşatan organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, Hıdırellez’in ülkeye sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Milletvekili Yurdunuseven, şenlik kapsamında gerçekleştirilen gösterileri de beğeniyle izledi.>>>HABER MERKEZİ