Üretim alanlarında teknik inceleme
Afyonkarahisar Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri, ekim ve dikim alanlarında titiz bir çalışma yürütüyor. Saha çalışmaları kapsamında maliyet analizleri yapılırken, tarımsal üretime ilişkin istatistiki veriler de yerinde toplanıyor. Bu çalışmalarla üretim süreçlerinin her aşamasının kayıt altına alınması ve verimliliğin artırılması hedefleniyor.

Afyonkarahisar’da üretimi yapılan turşuluk lahana ve dane mısır ürünlerine yönelik dikim ve ekim işlemlerinin devam ettiği belirtildi.
Sürdürülebilir tarım için saha takibi
Müdürlükten yapılan açıklamada, bitkisel üretimin sürdürülebilirliğini desteklemek ve üretim planlamasına katkı sunmak amacıyla ekiplerin sahada aralıksız görev yaptığı vurgulandı. Elde edilen veriler doğrultusunda geleceğe yönelik tarımsal değerlendirmelerin yapılacağı belirtildi.>>>İHA
