Kışın tüm sertliğini hissettirdiği soğuk bir günde, Dağda Yaşam ailesi gönülleri ısıtan anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Şehrin gürültüsünden, televizyon ve sosyal medyanın kalabalığından uzak gerçekleşen buluşmada; samimiyet, muhabbet ve yüz yüze iletişim ön plandaydı.
Doğanın kalbinde yer alan dağ evinde gerçekleşen ziyarette, vatandaşla bürokrasiyi bir araya getiren sıcak bir ortam oluştu. Sobanın başında yapılan sohbetler, paylaşılan ekmek ve çay eşliğinde adeta eski günleri hatırlattı. “Allah’ım gelensiz gidensiz bırakmasın, nasibin dokuzunu yine kaptık” sözleriyle dile getirilen memnuniyet, ev sahipliğinin içtenliğini ortaya koydu. Dağda Yaşam ailesi, “Herkesin evine mutluluk ve neşe nasip olsun, ayaklarınıza sağlık” diyerek misafirlerine teşekkür etti.
Buluşmaya; Sinanpaşa Kaymakamı Emrah Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Kasım Tuncer, İlçe Emniyet Amiri Seyit Çelik, İlçe Tarım Müdürü Mustafa Onur Bostancı, Taşoluk Belde Başkanı Bilgin Özen, iş insanları Osman Ulupınar, Tuncay Kadan ve Selçuk Koca, Pala Dayı ve kardeşleri, Kanal 3 program yapımcısı ve sunucusu Hamza Top ile Dadak Köy Muhtarı İsmail Aktepe katıldı.
Televizyonların kapalı, telefonların bir kenara bırakıldığı buluşmada; sosyal medyadan uzak, tamamen insani bağların öne çıktığı bir atmosfer hâkimdi. Resmiyetin yerini içten sohbetlerin aldığı bu anlamlı buluşma, devlet ile vatandaş arasındaki gönül köprüsünü güçlendiren güzel bir örnek olarak hafızalarda yer etti.
Dağda Yaşam ailesinden sıcacık ev sahipliği!
Soğuk kış günlerinin sert yüzünü gösterdiği bir zamanda, Sinanpaşa’da bir dağ evi gönülleri ısıtan anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Vatandaşla bürokrasiyi aynı çatı altında buluşturan samimi ziyaret, sıcak sohbetler ve gönülden paylaşımlarla adeta kışın soğuğunu unutturdu.
